Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kozijnenboer ploegt met PloegBos

Begin deze maand is het nieuwe 'PloegBos' feestelijk geopend. De nieuwe biologische appelboomgaard, gelegen op het prachtige landgoed van de Olmenhorst, is het resultaat van de samenwerking tussen twee partijen: Landgoed de Olmenhorst en Ploeg kozijnen.



Na een welkomstwoord van Amber Elisa de Clercq, directeur van Landgoed de Olmenhorst, benadrukte Ronald van den Ing, directeur van Ploeg kozijnen, het belang van samenwerking voor het behoud van de natuur. "Het PloegBos is een prachtig voorbeeld van wat we samen kunnen bereiken", zei hij.

Het PloegBos is een symbool van duurzaamheid. Ploeg kozijnen compenseert CO2-uitstoot die ontstaat bij de productie en montage van kozijnen. Bij Ploeg staat duurzaamheid voorop. "We omarmen een groene visie en nemen actie om onze CO2-uitstoot te reduceren en te compenseren." De samenwerking tussen Ploeg kozijnen en Landgoed de Olmenhorst benadrukt hun gedeelde visie op duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Er zijn 3175 appelbomen geplant en voor komend jaar staan er al minstens 2000 nieuwe bomen op de planning. Deze meerjarige samenwerking zorgt voor instandhouding en uitbreiding van mooie natuur, waarbij we hopen een voorbeeld te geven aan andere ondernemers om de verantwoordelijkheid tot verduurzaming te nemen.

Meer informatie:
Ploeg kozijnen
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-Vennep
(0252) 500 900
[email protected]
www.ploegkozijnen.nl

Publicatiedatum: