Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Barthen Keuken Design verlaat na 36 jaar vaste stek voor opening nieuwe showroom

Rachael en Sidney Barthen hebben hun bedrijf Barthen Keuken Design van het Leidse centrum naar een nieuwe locatie naast de Meelfabriek aan de Oosterkerkstraat verhuisd, omdat de Korevaarstraat steeds meer horeca aantrekt. De nieuwe winkel is een moderne expositieruimte voor keukens en heeft grote glazen puien, meldt het Leidsch Dagblad.



De nieuwe locatie biedt mogelijkheden vanwege de vele nieuwbouwwoningen en appartementen in de buurt. Naast het ontwerpen en installeren van keukens, wil het echtpaar alles aanpakken wat met keukens te maken heeft, inclusief het vinden van kleine onderdelen. Ze streven naar duurzaamheid door onderdelen van keukens te recyclen. De showroom zal ook worden gebruikt voor demonstraties.

Het familiebedrijf is opgericht in 1987. Sinds 2014 wordt het bedrijf gerund door Sidney en Rachael, die het stokje hebben overgenomen van André en Ria. Sidney, die sinds 1993 werkzaam is in het bedrijf, beschikt over kennis en ervaring in de keukenbranche. Rachael, met haar oog voor kleuren en stijl, begeleid klanten bij het maken van de perfecte keuze voor keukenapparatuur en -materialen.



De nieuwe keukenstudio werd begin deze maand feestelijk geopend, samen met de opening van de binnentuin van de Meelfabriek, ontworpen door Piet Oudolf.

Meer informatie:
Barthen Keuken Design
Oosterkerkstraat 14
2312 SN Leiden
+31 (0)71 514 98 59
[email protected]
www.barthenkeukendesign.nl

Publicatiedatum: