Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sneakpreview nieuwste collectie Amani

Team InCoDa bezoekt Masureel International

Het team van InCoDa is op bezoek gegaan bij verschillende exposanten om meer te weten te komen over hun verhaal. Deze keer zijn ze op bezoek bij: Masureel International, een fabrikant bekend om hun behang- en textielontwerpen.

Het InCoDa-team kreeg een rondleiding van eigenaar Guy Verstreate. Gedurende de dag kregen ze een inkijkje in het gehele productieproces van hun behangcollecties, van de eerste ontwerpfase tot de uiteindelijke uitvoering.



"Wat ons meteen opviel was de passie en toewijding waarmee elk behang wordt gemaakt. Guy nam ons mee door de verschillende stappen van het proces en gaf gedetailleerde uitleg over de technieken en materialen die worden gebruikt. Het was fascinerend om te zien hoe kunst en technologie samenkomen om prachtige en unieke behangontwerpen te creƫren."



"Een van de hoogtepunten van ons bezoek was de sneakpreview van Masureel's nieuwste collectie Amani. Guy onthulde met trots dat ze bezig zijn met een baanbrekende innovatie: behang dat geen vinyl bevat en volledig op waterbasis is. Een product dat heel uniek is in de wereld. Dit nieuwe product behoudt alle voordelen van PVC-behang zonder PVC te zijn."



"Daarnaast kregen we een rondleiding door de indrukwekkende showroom en villa van de familie Masureel, waar kunst, roots, duurzaamheid en natuurlijk behang naadloos samenkomen. De ruimte was een ware inspiratiebron, met prachtige installaties die de creativiteit en vakmanschap van Masureel benadrukken. We mochten ook een kijkje nemen in de oude fabriek, wat ons een diepere waardering gaf voor de rijke geschiedenis van het bedrijf", aldus het team van InCoDa.



Meer informatie:
InCoDa
www.interieurcollectiedagen.nl

Masureel International
Kantstraat 1
8531 Harelbeke
www.masureel.com

Publicatiedatum: