Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

Manchester Furniture Show terug van weggeweest

De Manchester Furniture Show (MFS) keerde vorige week officieel terug na een onderbreking van vijf jaar. Van 10-11 juli vond de beurs plaats in Manchester Central, waar kopers en merken uit het hele Verenigd Koninkrijk bijeenkwamen voor twee dagen netwerken, inspiratie en inkoop voor de zomer.

InteriorDaily was aanwezig op het evenement en legde de hoogtepunten vast in een fotoreportage.

MFS is terug
Na eerder 28 jaar succesvol te hebben gedraaid, is MFS terug. De organisatie heeft de data voor volgend jaar al aangekondigd: 6-7 juli 2025. En daarvoor vindt de January Furniture Show plaats van 19-22 januari 2025.

Bezoekers en deelnemers waren blij om de zomerbeurs te zien terugkeren:
'Zo goed om terug te zijn op de show, ik heb het echt gemist en ben blij dat het volgend jaar weer terug is. Ik hou van het gemak van de locatie en de sociale kant, het vernieuwen van je contacten en het ontdekken van nieuwe handel. MFS biedt je de kans om de gaten in je magazijn op te vullen,' deelt Paul Morgan, directeur van Hafren Furnishers.

'Over het algemeen is het geweldig om iedereen op één plek te zien en omdat het lokaal is voor Manchester, is het erg handig voor mij geweest,' zegt Leanne Coleman, Buying Manager bij The Very Group.

'We willen iedereen enorm bedanken voor hun aanwezigheid en hopen dat je een fantastische tijd hebt gehad bij de herlancering van de Manchester Furniture Show! Het was een wervelwind van inspiratie en we zijn blij dat je erbij was voor essentiële inkoop en netwerken in het hart van het noorden,' aldus de organisatie van de beurs.


Onze redacteur Juli Wentholt in gesprek met Gary Thompson van Ashwood Designs. Foto: Manchester Furniture Show.

Netwerken & voetbal
Perfect getimed aan het begin van het tweede inkoopseizoen, is de MFS een goede plek voor aankopen in het midden van het jaar en pre-kerstverkoop. Netwerkmogelijkheden waren daarom een integraal onderdeel van het evenement. De Summer Solstice Show Party op 10 juli bood een ontspannen setting voor bezoekers en exposanten om de terugkeer van MFS te vieren en informeel te netwerken. Het was ook een gelegenheid om samen het EK te kijken! Het gesprek van de dag op de beurs. De overwinning voor Engeland was een zeer gelukkig einde van de eerste dag voor de bezoekers en exposanten.

Op 11 juli organiseerde het Women in Furniture Network een Leadership Brunch met een toespraak van Melinda Whittington, CEO van La-Z-Boy, die haar carrièrepad deelde en advies gaf aan vrouwen in de industrie.

Hoewel de vloeren in de hal oranje gekleurd waren, mocht dit niet baten voor de voetbal. Engeland won de wedstrijd! Bekijk de fotoreportage van de beurs op InteriorDaily voor alle hoogtepunten.