Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hardis Group verwerft Magnus Black

Hardis Group neemt Magnus Black over, een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn cloudgebaseerde order management systeem (OMS) OIL, dat momenteel eigendom is van investeringsmaatschappij Holland Capital. Bedrijven als Blokker en Dille & Kamille behoren tot het cliƫnteel.

Hardis Group levert Reflex, een SaaS-oplossing voor het beheren, optimaliseren en controleren van logistieke netwerken en lokale operaties, waaronder magazijnen, fabrieken, winkels en afhaalpunten.

"OIL is een logische uitbreiding van ons softwareportfolio op het gebied van e-commerce en omnichannel distributie. Dankzij deze overname kunnen bedrijven die Reflex reeds gebruiken nu profiteren van een nieuwe SaaS-module voor ordermanagement en het optimaliseren van de klantervaring, zowel voor B2C als B2B", aldus Florent Boizard, directeur van de business unit Supply Chain Solutions van Hardis Group.

Bron: Channel Connect

Publicatiedatum: