Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Royal Delft introduceert de collectible

"We willen met deze collectie de start inzetten van een nieuw verzamelobject"

Royal Delft introduceert de nieuwe collectible: de Blue Herring. Deze Delfts Blauwe haringen, ontworpen om aan de muur te hangen, zijn er in 6 verschillende varianten. Het ontwerp komt van het Nederlandse designer duo Koens en Middelkoop en is een eerbetoon aan Nederland's rijke traditie van haring en Delfts Blauw.



De Blue Herring collectie bestaat uit zes exclusieve ontwerpen: Mesdag's Fleet, Peacock Scales, Dragonfly Flower, Flower Scales, Art Deco, en Flower Bed. Elk ontwerp vertelt een verhaal dat verweven is met de rijke geschiedenis en cultuur van Nederland. Zo grijpt het ontwerp Mesdag's Fleet terug op de beroemde vissersvloot van de Haagse kunstenaar Hendrik Willem Mesdag, terwijl de bloemrijke ontwerpen zoals Flower Bed en Dragonfly Flower een link leggen naar de kenmerkende flora in Royal Delft decoraties.

Het designteam van Royal Delft heeft de decoraties ontworpen door traditionele Delfts Blauwe elementen te integreren in het strakke ontwerp van de haringen. Door het klassieke Delfts Blauw te combineren met de eigentijdse interpretatie van de haring, wordt de succesvolle samenwerking tussen Royal Delft en het ontwerpersduo Koens en Middelkoop benadrukt.

"We willen met deze collectie de start inzetten van een nieuw verzamelobject", aldus Design Manager Joffrey Walonker. "In 2019 introduceerden wij samen met Koens en Middelkoop Proud Mary; een collectible die inmiddels een iconisch object van Royal Delft is geworden. De Blue Herring is een perfecte illustratie van hoe we onze rijke geschiedenis kunnen combineren met hedendaags ontwerp. De Blue Herring is niet alleen een decoratief object, maar ook een stukje Nederlandse cultuur dat je in huis haalt."

Meer informatie:
Royal Delft
www.royaldelft.com

Publicatiedatum: