Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kijk op Gordijnen breidt verder uit

Kijk op Gordijnen gaat wederom uitbreiden, dit keer met een nieuwe vestiging in Uden onder leiding van ondernemer Mark Goossens. "Met zijn uitgebreide technische kennis en focus op raamdecoratie en vloeren, zal Mark zich richten op het verfraaien van het centrum van Uden met een gastvrije zaak waar klanten van doelgericht advies worden voorzien", laat de oprichter van Kijk op Gordijnen Joran van der Heijden weten.

Het streven is om deze nieuwe locatie te openen tijdens de koopzondag op 25 augustus. Mark en zijn team zetten zich volledig in om deze ambitieuze deadline te halen en vastbesloten zijn om een waardevolle toevoeging te zijn voor de lokale gemeenschap van Uden.



"De voortdurende uitbreiding van Kijk op Gordijnen naar Uden markeert een belangrijke mijlpaal, en belooft een verrijkende ervaring te worden, zowel voor de onderneming als voor de inwoners van Uden en omliggende gebieden", legt Joran uit. "Wij kijken ernaar uit om samen met Mark een succesvolle, gastvrije zaak te lanceren die gedreven wordt door klantgericht advies, en om onze bijdrage te leveren aan het realiseren van inspirerende interieurs die aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten."

Meer informatie:
Kijk op Gordijnen
www.kijkopgordijnen.nl

Publicatiedatum: