Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cala fauteuil geïnspireerd op een baai

De nieuwe Cala-fauteuil, ontworpen door Simone Cagnazzo voor Liu Jo Living, haalt inspiratie uit de kenmerken van een baai: zeer open en licht uitstekend in het vasteland, in een ondiepe zee. "Net als een baai of een golf, die vaak worden beschouwd als rustige plekken en veilige havens voor boten, biedt de Cala fauteuil een gevoel van comfort en veiligheid dankzij zijn zachte, omhullende lijnen", aldus Liu Jo Living.



Dankzij zijn compacte afmetingen kan hij in elke hoek van het huis worden geplaatst en vormt hij een geheel met de andere stukken uit de Liu Jo Living collectie. "Net zoals een zeearm een aanlegplaats kan zijn voor verschillende boten, onthult de Cala fauteuil met zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen aan verschillende huishoudelijke omgevingen het geheim van warme en comfortabele gastvrijheid in elke setting."

Meer informatie:
Liu Jo Living
Via Fonde 283
47032 Bertinoro (FC) Italia
+39 0543 466272
[email protected]
www.liujoliving.com

Publicatiedatum: