Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stormschade noopt meubelzaak tot sluiting

Deze week trok zware regen en onweer over Nederland en België. Ook in het Oost-Vlaamse Haaltert ging het flink tekeer. Tijdens deze storm vloog een deel van het dak van een meubelwinkel weg. Dit incident heeft ertoe geleid dat de winkel tijdelijk de deuren zal sluiten. Hoelang de zaak gesloten blijft, is nog niet bekend.



Het slachtoffer van de storm is meubelwinkel Torrekens Exclusief. "Met pijn in het hart moeten wij u informeren dat Torrekens Exclusief op 9 juli aanzienlijke schade heeft opgelopen door een hevige storm. De storm, die onze regio trof met buitengewone kracht, heeft ons pand zwaar beschadigd en treft daarmee ook onze dagelijkse operaties. Een groot deel van ons dak is weggewaaid en is neergekomen op een ander deel van de winkel, waardoor er aanzienlijke schade is ontstaan. Binnenin de winkel zijn de vloeren, muren en heel wat meubels zwaar beschadigd. Water en puin hebben hun tol geëist", meldt de woonwinkel.



Bestellingen en leveringen van de twee andere winkels, Torrekens Wonen en Torrekens Slapen in Denderhoutem, blijven actief. De verwerking van de bestelling en/of levering loopt dus geen vertraging op. "Vanwege de omvang van de schade zijn wij genoodzaakt om onze winkel in Haaltert voor onbepaalde tijd te sluiten. Dit betekent dat we momenteel geen klanten in onze fysieke winkel kunnen ontvangen. We zijn reeds begonnen met de herstelwerkzaamheden en doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn. Het herstelproces biedt ons ook de kans om enkele geplande verbeteringen door te voeren, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn."



Meer informatie:
Torrekens Exclusief
Iddergemsesteenweg 71C
9450 Denderhoutem
054 25 03 55
[email protected]
www.meubelentorrekens.be

Publicatiedatum: