Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie overnacht in meest gewilde bed van Olympische Spelen?

Dankzij een exclusieve winactie van M line en TeamNL krijgen veertien mensen de kans om pal naast het TeamNL huis wakker te worden tijdens de Olympische Spelen. Met de TeamNL slaapkamer by M line willen beide partijen laten zien dat goed slapen, een consistent schema en de juiste tips, je goed laten voelen waardoor je uiteindelijk beter gaat presteren. Deze filosofie sluit naadloos aan bij de missie van M line, die staat voor iedereen die bewust en onbewust topprestaties van zichzelf vraagt; dag in dag uit. Winnaars krijgen naast de overnachting een uniek kijkje achter de schermen van het TeamNL huis, zijn aanwezig bij de huldigingen van de sporters en duiken daarna hun M line bed in.



Official Sleep Partner
M line zorgt met goede ondersteuning en drukverdeling voor een goed herstel tijdens de nacht. Daarom levert het merk sinds 2016 standaard de kussens en matrassen voor TeamNL-atleten tijdens de Olympische en Paralympische Spelen. Juist bij dit soort belangrijke evenementen is goede nachtrust essentieel voor maximale prestaties en herstel van het lichaam. M line is sinds de oprichting in 2001 onlosmakelijk verbonden met topsport; veel topsporters werken samen met M line omdat zij slaap zien als een onderdeel van hun training en voorbereiding op betere sportprestaties.

De actie loopt van maandag 8 juli t/m woensdag 24 juli 2024 22:00 uur. Meedoen kan via deze link.

Meer informatie:
M line
www.mline.nl

Publicatiedatum: