Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

5e generatie Van den Berg gestart

Een bijzondere week voor HUBO Meerkerk. Deze week is de vijfde generatie Van den Berg gestart als vakantiehulp in de winkel. Gijs en Peter van den Berg staan sinds enkele jaren aan het roer van deze winkel als vierde generatie, samen met vader Jan.



Voor de oorsprong van deze HUBO moeten we terug naar het jaar 1979. Gijs van den Berg vertelt: "Mijn overgrootvader, ook Jan van den Berg, is omstreeks 1947 begonnen als zelfstandig timmerman. Mijn opa, ook Gijs van den Berg, nam het stokje in 1974 over. Mijn oma besloot om ook verf en ijzerwaren te gaan verkopen vanuit het bedrijf en met deze stap werd een bredere doelgroep aangesproken. In 1979 werd de eerste winkel geopend en mijn vader kwam toen ook in het bedrijf werken. Hij heeft de zaak in 2000 overgenomen van mijn grootouders. Mijn oma is nog jarenlang enkele uren per week blijven helpen achter de kassa."

"In 2008 is Peter in de zaak gestapt en in 2019 ben ik hier ook bijgekomen. Vader Jan is inmiddels 65 en is lekker aan het afbouwen, maar nog wel enkele dagen per week in de winkel aan het werk. En als je dochter dan op de loonlijst komt en ook haar beste beentje voorzet voor iets wat je overgrootvader ooit is gestart, dan is dat wel heel erg leuk. De passie die hij had als lokale ondernemer houden we hierdoor nog steeds in leven. Dat is heel bijzonder."

Meer informatie:
HUBO Meerkerk
Nijverheidsstraat 2
4231 AC Meerkerk
www.hubo.nl

Publicatiedatum: