Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smits Keuken & Interieur verder onder vleugels interieurbouwer

Gebr. Smits Keuken & Interieurbouw heeft besloten haar activiteiten te beëindigen en verder te gaan onder de vleugels van een andere interieurbouwer. Vanaf 12 augustus 2024 zal het bedrijf integreren met een onderneming uit Eindhoven. "Als twee familiebedrijven kunnen Verschuren Interieurbouw en Gebr. Smits Keuken & Interieurbouw elkaar goed versterken. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst", aldus Holly Smit - Verschuren, operationeel manager bij Verschuren Interieurbouw.

Gebr. Smits Keuken & Interieurbouw, opgericht door de broers Piet en Toon Smits, is een bedrijf gevestigd in Veldhoven dat gespecialiseerd is in het maken van maatwerk keukens en interieur. De passie en vakmanschap waarmee zij begonnen zijn, is nog steeds voelbaar in hun werk en te ervaren in hun nieuwe showroom in Veldhoven.

Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf dat al ruim 35 jaar bestaat en gevestigd is aan de rand van Eindhoven. Het bedrijf heeft een team van 75 medewerkers en richt zich op het realiseren van maatwerk meubilair voor bedrijven, instellingen en particuliere projecten.



Meer informatie:
Verschuren Interieurbouw
Boven Zijde 9
5626 EB Eindhoven
+31 (0) 40 -264 73 10
[email protected]
www.verschuren-interieurbouw.nl

Gebr. Smits Keuken & Interieurbouw
Peter Zuidlaan 8
5502 NH Veldhoven
+31 (0) 40 – 254 58 16
[email protected]
www.gebrsmits.nl

Publicatiedatum: