Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wooninfluencer Anita: 'Zo bepaal je de opstelling, stijl en kleur van een keuken'

Bedenken hoe je nieuwe keuken eruit moet gaan zien, is een leuk, maar ook spannend traject. Of je nu bij nul begint in een nieuwbouwhuis of je oude keuken gaat vervangen, je zult niet alleen moeten nadenken over de functionaliteit maar ook over het uiterlijk van je nieuwe keuken. Dit is tenslotte het hart van je huis waar je fijn wilt koken, maar waar ook je interieursmaak tot uiting komt. De ruimte die beschikbaar is zal bepalen welke keukenopstelling het meest geschikt is, daarna kun je je bezighouden met kleur en stijl. Zo begint Wooninfluencer Anita haar blog. Hieronder geeft ze een aantal concrete tips.



De beschikbare ruimte bepaalt de keukenopstelling. Bij voldoende ruimte is een U-vormige keuken ideaal voor hobbykoks vanwege de overvloed aan opbergruimte en werkoppervlak. Alternatieve opstellingen zijn onder andere rechte-, parallel- of L-vormige keukens. Opties zoals wandplanken in plaats van bovenkastjes kunnen decoratief zijn. Een schiereiland kan dienen als bar, wat een gezellige sfeer creƫert.

Lees hier de complete blog.

Publicatiedatum: