Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Top Interieur kiest voor De Ronde als partner

Top Interieur, een Belgische meubel- en interieurwinkelketen, koos voor De Ronde als partner voor het magazijn. Het meubelbedrijf zocht naar een oplossing voor transport en opslag van meubelen, waarvoor corletten de ideale oplossing zijn. Met meer dan dertig jaar ervaring in corletten, is dit hét logistieke hulpmiddel bij uitstek in de meubelsector.



"Corletten zijn de ideale oplossing voor het vervoeren van goederen die niet op een pallet passen, zoals meubels, matrassen en kussens", aldus De Ronde. De stevige wanden van de corletten beschermen de goederen tegen beschadigingen. Ze zijn beschikbaar in verschillende standaard maten en kunnen ook op maat gemaakt worden, waarbij alle RAL-kleuren mogelijk zijn. "Onze corletten zijn eenvoudig inklapbaar, wat zorgt voor efficiënte opslag tijdens rustige periodes. Wanneer de vraag toeneemt, kunnen ze snel weer ingezet worden."



Corletten zijn gemakkelijk stapelbaar, wat zorgt voor flexibele en kostenefficiënte opslagoplossingen. Dankzij de standaard stapelhaken kunnen de karren tot drie hoog op elkaar gestapeld worden, zonder dat er een speciale rekkeninfrastructuur nodig is.
In rekken: Door de combinatie van stapelbeugels en automatisch inklapbare zwenkwielen kunnen corletten ook in palletrekken gestockeerd worden. Dit biedt de flexibiliteit om de hoogte volledig te benutten en elke kar eenvoudig te manipuleren. Corletten zijn beschikbaar als standaardproduct, maar kunnen ook volledig aangepast worden aan de specifieke noden.



Meer informatie:
Top Interieur
Liersebaan 123b
2240 Zandhoven
www.topinterieur.be

De Ronde
Merksemsestraat 27
2060 Antwerpen
+32 3 225 00 16
[email protected]
www.de-ronde.com

Publicatiedatum: