Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Collectie Turri ontworpen door Giuseppe Viganò

Turri presenteert de Echo tafel en dressoir, ontworpen door Giuseppe Viganò – Studio Viganò. In een tijdloze woonkamer springt de Echo tafel eruit door zijn eindeloze savoir-faire. In het midden van de ruimte staat de Echo tafel, gekenmerkt door een solide basis die doet denken aan een cilindertorsie tijdens de creatiefase. Deze tafel heeft een blad met afgeronde lijnen die een grote aandacht voor details onthult: een deel van de houten basis is bedekt met leer; de rest is gemaakt van walnoothout en biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een marmeren blad.



Achter de tafel staat het Echo dressoir. De basis van de structuur is gemaakt van hetzelfde walnoothout als de tafel, en creëert een interessante horizontale ontwikkeling die de hele creatie soliditeit en consistentie geeft. De deuren van walnoothout onderstrepen Turri's ambachtelijke expertise, gekenmerkt door een gedurfde creatievaardigheid. De met leer beklede rechterkant is ontworpen om een contrast te creëren, anders te zijn dan de rest van het meubelstuk. Dit detail voegt een vleugje dynamiek en uniciteit toe aan het hele ontwerp. Het Marfil crème-kleurige marmeren blad is een element van sterke visuele impact en verhoogt de elegantie en schoonheidsstandaarden.

Meer informatie:
Turri
www.turri.it

Publicatiedatum: