Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe herfstcollectie Loberon zet thuis centraal

Loberon presenteert de nieuwe collectie Herfst 2024. Deze staat in het teken van karaktervolle stukken en eyecatchers die een warme sfeer creƫren. De collectie bevat opvallende meubels zoals een oranje-bruin geruite relaxbank, een groene bank en een leren fauteuil. De meubels zijn ontworpen om elke ruimte te verrijken met hun unieke uitstraling.



Naast de grotere meubelstukken introduceert Loberon ook een reeks kleinere interieuraccessoires die een gevoel van design en humor uitstralen. Een vloerlamp in de vorm van een paddenstoel voegt een speelse touch toe, terwijl rotan pompoenen en sierdieren de herfstdecoratie tot leven brengen.

"De collectie benadrukt dat niet de meubels, maar de bewoner het karakter van een huis bepaalt. Ontdek de perfecte balans tussen elegantie, comfort en speelsheid en maak van een huis een thuis met karakter", aldus Loberon.



Meer informatie:
Loberon
030-65 92 530
[email protected]
www.loberon.nl

Publicatiedatum: