Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Combineert de look van natuursteen met alle voordelen van laminaat

Designteam van Quick-Step ontwikkelt Muse

Geïnspireerd door de schoonheid van natuursteen, ontwikkelde het designteam van Quick-Step de laminaatcollectie Muse. Deze serie combineert de look van natuursteen met alle voordelen van laminaat. Het handige Uniclic-systeem maakt voegwerk overbodig, waardoor een laminaatvloer eenvoudig zelf gelegd kan worden. Dankzij de bestendigheid tegen water, vlekken en krassen zijn de tegels bijzonder gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor een huis waarin intens geleefd wordt.



Symbolische blikvanger in de Muse-collectie is dan ook 'botanisch beton', delicate dessins van wildbloemen gevangen in de harde wereld van beton. Het resultaat is een vloer met een terrazzo-effect waarin je de echte bloemetjes ziet, die zowel past in een minimalistisch als eclectisch interieur.

In totaal bevat de collectie elf authentiek ogende decors met de look van natuursteen gecombineerd met de voordelen van laminaat. Bijvoorbeeld blauwsteen, landelijke zandsteen of puristische kalksteen. Maar ook grijze en zwarte leisteen en warme terracotadessins.

Een laminaatvloer is een duurzame keuze, Quick-Step maakt gebruik van herwonnen hout dat ingezameld wordt bij zagerijen en via processen uit duurzaam bosbeheer en wegenonderhoud. Hout dat anders verbrand of vernietigd zou worden, krijgt hierdoor een nieuw lang leven als laminaatvloer.



Meer informatie:
Quick-Step
www.quick-step.nl

Publicatiedatum: