Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

3 tips voor wanneer je online meubels gaat shoppen

Tegenwoordig doen we alles online, dus ook het kopen van meubels is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ergens ook wel logisch, want de keuze is enorm en ook het verzenden en retourneren is vandaag de dag zo geregeld. Vaak heb je hetgeen dat je besteld hebt al de volgende werkdag in huis. Hoe fijn is dat? Net zoals de ontwikkelingen rondom de digitale euro, zien we ook dat de digitale wereld als het gaat om het e-commerce gedeelte verre van stil blijft staan. Omdat we toch merken dat online shoppen net weer wat anders is dan wanneer je naar een meubelzaak gaat, hebben wij een aantal handige tips voor je.

Doe uitgebreid onderzoek naar het product

Stel dat je voornemens bent om een nieuwe bank te gaan kopen, dan is het wel belangrijk dat je vooraf goed onderzoek doet. Handig is daarom om bijvoorbeeld eerste eens naar een meubelwinkel in de buurt te gaan om daar vervolgens te kijken hoe een bepaalde bank zit, mochten ze deze ook daadwerkelijk verkopen. Ben je overtuigd, dan is het goed om te kijken wat er online mogelijk is. Vaak liggen de prijzen online wat lager dan in de winkel, maar daarentegen is de service vaak ook anders. Waar een doorsnee winkel een bank netjes voor je op de plek zet en ook de rotzooi zoals karton en plastic weer meeneemt, is dit bij een online aankoop vaak niet het geval.

Vergelijk prijzen en aanbiedingen

Een groot voordeel van online meubels shoppen is dat je snel en eenvoudig prijzen kunt vergelijken. Maak hier gebruik van om de beste deal te vinden. Kijk niet alleen naar de prijs van het meubelstuk zelf, maar let ook op eventuele extra kosten zoals verzendkosten of montagekosten. Daarnaast kun je profiteren van aanbiedingen en kortingen. Houd verschillende websites in de gaten en schrijf je in voor nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van speciale acties. Op deze manier kun je mogelijk veel geld besparen op jouw online aankoop. Want laten we eerlijk zijn, dat willen we allemaal wel toch?

Betaal achteraf of met creditcard

Veel mensen vinden online winkelen best spannend. Hoe fijn is het dan dat je de mogelijkheid hebt om achteraf te kunnen betalen met bijvoorbeeld klarna of met je creditcard, zodat je aankoop niet alleen verzekerd is op het moment dat je deze ontvang, maar je aankoop ook is beschermd op het moment dat je niets ontvang of de koop wilt ontbinden door vertraging? Heb je nu geen creditcard, maar wil je wel profiteren van de voordelen, kies dan voor een prepaid creditcard. Waar je wel even rekening mee moet houden, is dat je het geld zelf moet storten, maar je daarna je aankoop wel gewoon volledig verzekerd kunt afronden. Kies je voor Klarna, dan krijg je na ontvangst van je bestelling de gelegenheid om deze binnen een bepaalde periode te betalen. Dit is in principe een soort betaling op factuur. Mocht er dan toch iets zijn, dan hoef je niet te wachten op je geld, maar wordt alles door Klarna geregeld.

Publicatiedatum: