Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Abstracta en Wall of Art bundelen de krachten

Abstracta en kunstplatform Wall of Art hebben hun krachten gebundeld om een oplossing te ontwikkelen die akoestiek en kunst combineert. Het doel is om met behulp van werken van boeiende kunstenaars een inspirerende en visueel expressieve ruimte te creëren met een aangenaam, harmonieus geluidslandschap.



Achter de motieven die op de katoenen stof zijn gedrukt, gaat een effectieve geluiddempende stof schuil die is gemaakt van textielafval en polyester dat is teruggewonnen uit gerecyclede PET-flessen. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende geluidsabsorptie, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Bij de ontwikkeling van Abstracta x Wall of Art zijn geen compromissen gesloten.



De akoestische kunstwerken van Abstracta x Wall of Art zijn verkrijgbaar in drie maten: 100 x 140 cm, 70 x 100 cm en 50 x 70 cm. Hoewel de panelen niet dikker zijn dan 45 millimeter, is hun akoestisch vermogen enorm hoog. Ze absorberen zeer effectief omgevingsgeluid, waardoor ze ideaal zijn voor drukke, lawaaierige omgevingen, zoals restaurants, hotellobby's en open kantooromgevingen. Combineer gerust meerdere panelen met elkaar; dit creëert niet alleen een visueel aantrekkelijk samenhang, maar versterkt ook de akoestiek van de ruimte.



Meer informatie:
All Art Kwast (Agent)
Polanerzandweg 1
3446 CC Woerden
+31 (0)348 44 33 23
+31 (0)6 537 447 32
[email protected]
www.allartkwast.nl

Abstracta
+46 472-26 96 00
[email protected]
www.abstracta.se

Wall of Art
[email protected]
www.wallofart.com

Publicatiedatum: