Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor introduceert twee tapijtcollecties: Vivaldi en Quadri Wol

Interfloor, al sinds 1828 leverancier van hoogwaardig tapijt en vinyl, lanceert twee nieuwe tapijtkwaliteiten: Vivaldi en Quadri Wol.

De Vivaldi-collectie staat voor glansrijk en kleurecht tapijt met een luxueuze uitstraling, ideaal voor woonruimtes en trappen dankzij zijn verfijnde textuur en hoge comfortklasse. De Quadri Wol-collectie biedt een elegante en duurzame keuze met een unieke bouclé-structuur, gemaakt van zelfreinigende zuivere scheerwol garens die onderhoudsgemak en een gezond binnenklimaat bevorderen.


Links de Vivaldi-collectie en rechts de Quadri Wol-collectie van Interfloor.

Vivaldi
De Vivaldi-collectie biedt een sterke en glansrijke tapijtoptie die past in zowel woon- en slaapkamers als op trappen. Met 13 beschikbare kleuren is er altijd een tint die aansluit bij het interieur.

Dit tapijt is vervaardigd met solution dyed yarns, een geavanceerde techniek waarbij de garens volledig door en door geverfd worden. Dit zorgt voor een hoge kleurechtheid en bestendigheid tegen verkleuring, zelfs bij intensief zonlicht en zware schoonmaakbeurten. De 3-draads getwijnde garens geven de Vivaldi een verfijnde textuur en luxe uitstraling.

Daarnaast is de Vivaldi voorzien van een actionback onderlaag, die zorgt voor een stevige en stabiele basis en de installatie vereenvoudigt. Het valt binnen comfortklasse 5, wat garant staat voor het hoogste niveau van zachtheid en comfort onder de voeten. Ook veiligheid is een belangrijk aspect van de Vivaldi. Het tapijt voldoet aan brandklasse Cfl-S1, wat betekent dat het voldoet aan de strenge Europese normen voor brandveiligheid.

Quadri Wol
Ook de Quadri Wol-collectie is een toevoeging aan het assortiment van Interfloor, met zijn unieke bouclé-structuur en twee kleuren garens per tapijtkleur. Dit tapijt biedt een verfijnde en dynamische uitstraling die een elegante toevoeging vormt voor elk interieur.

Een van de unieke eigenschappen van de Quadri Wol is het gebruik van twee kleuren zuiver scheerwol garens. Deze combinatie geeft het tapijt een bijzondere esthetiek en biedt daarnaast natuurlijke zelfreinigende eigenschappen, wat het onderhoudsgemak aanzienlijk verhoogt.

Beschikbaar in zes kleuren, biedt de Quadri Wol-collectie veelzijdige opties voor verschillende smaken en interieurstijlen. De drievoudig getwijnde garens zorgen voor extra sterkte en duurzaamheid, terwijl de comfortklasse 3 een balans biedt tussen zachtheid en stevigheid.

Dit tapijt is ideaal voor gebruik op trappen dankzij de robuuste structuur en het slijtvaste materiaal. Bovendien blijven de natuurlijke zelfreinigende eigenschappen van wol het tapijt langer fris en schoon houden, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: