Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Caesarstone onthult One Of A kind-collectie

Caesarstone lanceert nieuwe porselein- en kwartsontwerpen uit de 2024 One Of A Kind-collectie (OOAK). Deze collectie herdefinieert aderen en staat voor tijdloze elegantie. Caesarstone's OOAK-collectie combineert traditionele esthetiek met moderne creativiteit.

"Onze nieuwe OOAK-collectie is geïnspireerd op de evolutie van mineralen en biedt een uniek design waarmee mensen en bedrijven hun stijl en persoonlijkheid kunnen uitdrukken. Bij Caesarstone streven we ernaar onze ontwerpen continu te vernieuwen en te verbeteren. De 2024 OOAK-collectie combineert traditionele esthetiek met moderne creativiteit wat resulteert in tijdloze oppervlakken", zegt Mor Krischer, Global Head of Design bij Caesarstone.



De transformatie van adering
Met de 2024 OOAK-collectie vindt Caesarstone traditioneel marmer opnieuw uit door de adervorming te herdefiniëren, fijne lijnen te transformeren en oversized aders te herontwerpen. Met kronkelende aderen en neutrale kleurencombinaties geeft de OOAK-collectie een moderne draai aan een tijdloze esthetiek.

De collectie haalt inspiratie uit historische ontwerpelementen zoals zuilen en marmeren bustes, en combineert de tijdloze schoonheid van steen met een vleugje eigentijdse glamour. Door aderstructuren te isoleren en te combineren, introduceert Caesarstone innovatieve ontwerpen die de ruwheid van harde materialen verzachten. Ze bieden wervelende opeenhopingen, uitgestrekte lijnvelden en gedurfde streken die verfijning en kracht uitstralen. Deze nieuwe generatie marmers heeft rijkere witte achtergronden, verrijkt met minerale accenten van goud, koper en brons, wat diepgang toevoegt aan keukenwerkbladen en oppervlakken.



Ontdek hier alle nieuwe kleuren en ontwerpen.

Meer informatie:
Caesarstone
www.caesarstone.nl

Publicatiedatum: