Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Berger lanceert collecties in zomerse kleuren

De zomer wordt bij Maison Bergen Paris gevierd met de nieuwe collectie Summer. Het model Summer is een groene Lampe Berger die veel weg heeft van een ijsblokje, de bijnaam Ice Cube is dan ook niet gek. Dit model, met een tijdloze vorm en rondingen, zorgt voor een zachte en moderne uitstraling.

De Summer collectie bevat ook een mini parfumverspreider en een autodiffuser. Beide Lampe Berger modellen zijn verkrijgbaar in een groene kleur die doet denken aan de zee en de frisheid van de zomer. Naast het reinigen en zuiveren van de omgevingslucht wordt deze ook op wijze geparfumeerd.

In levendig groen brengt de nieuwe Lampe Berge Vibes Verte een vleugje kleur in het interieur. Het eigentijdse ontwerp maakt het tot een ideaal decoratief accessoire voor elke ruimte. Geïnspireerd door de tech-futuristische trend van dit seizoen heeft dit Lampe Berger model een architecturale kant. De verschillende lagen spelen met het licht, wat zorgt voor reflecties.

Meer informatie:
Maison Bergen Paris
www.maison-berger.nl

Publicatiedatum: