Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Poels Retail Groep versterkt marktpositie in Zuidoost Nederland

Poels Retail Groep opent in september 2024 een nieuwe Budget Home Store XXL. Met deze nieuwe vestiging voegt Poels Retail Groep haar 4e Budget Home Store XXL toe aan de reeds bestaande locaties Horst, Heerlen en Nijmegen. Het totaal aantal Budget Home Stores in Nederland komt hiermee op 19. De nieuwste vestiging opent op meubelboulevard Ekkersrijt (Son/Eindhoven).

"Meubelplein Ekkersrijt staat bekend als een modern en druk bezocht meubelplein met een breed aanbod van woonwinkels. Budget Home Store XXL is met haar eigentijdse en betaalbare meubelen en uitstekende aanvulling. Meubelen welke veelal direct uit voorraad geleverd kunnen worden tegen een scherpe prijs", aldus Frans Poels. "Onze missie is dan ook duidelijk en eenvoudig, een mooi en eigentijds interieur toegankelijk maken voor elke klant ongeacht het budget."



Budget Home Store XXL Eindhoven maakt deel uit van Poels Retail Groep welke in totaal 6 woonwinkels in Zuidoost Nederland heeft. Naast de 4 Budget Home Stores XXL in Eindhoven, Heerlen, Horst en Nijmegen maken ook Poels Wonen en Slapen en Het Atelier van Poels uit Horst onderdeel uit van de groep. De groep telt momenteel circa 125 werknemers.

"Door de uitbreiding met de vestiging in de regio Eindhoven wordt onze marktpositie in Zuidoost Nederland versterkt, hetgeen prima past in het groeibeleid van Poels Retail Groep. Vanuit ons centraal logistiek magazijn kunnen wij met onze eigen vrachtwagens probleemloos bezorgen. Hierdoor zijn we snel en flexibel, precies zoals we willen en waar we goed in zijn", vertelt directeur Peter van Dijk.

Meer informatie:
Poels Retail Groep
www.poelsretailgroep.nl

Publicatiedatum: