Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hum Tapijt stuurt meeste kilo’s snijafval terug

Inmiddels is het alweer twee jaar geleden dat Cotap Vloerretour heeft gelanceerd. Vloerretour is het Nederlandse recycle initiatief waarmee alle pvc snijresten gratis opgehaald worden en met een partner gerecycled worden tot nieuwe producten voor verschillende industrieën. Inmiddels doen er al meer dan 650 dealers mee en dit aantal groeit nog iedere week. Bovendien is er al 1,8 miljoen kilo pvc snijresten gerecycled.

Ondertussen ontwikkelt Vloerretour zich volop door. Er wordt gewerkt aan het toevoegen van nieuwe productgroepen om Vloerretour uit te breiden. Daarnaast willen we in de toekomst alle soorten vloeren terugnemen en recyclen tot nieuwe grondstoffen voor onze eigen vloeren. Tijdens de InCotap dealerdagen zal dit verder toegelicht worden.



Een bedankje voor Hum Tapijt
Vanwege het tweejarig bestaan van Vloerretour, heeft collega Stefan een taart overhandigd aan Hum Tapijt. Hum Tapijt heeft al tal van maatregelen genomen om de ecologische voetafdruk te verkleinen en de afgelopen twee jaar de meeste kilo's pvc snijresten ingezameld.

''Onze samenwerking met Cotap speelt een cruciale rol bij het verduurzamen. We willen Cotap dan ook hartelijk bedanken voor hun voortdurende steun en betrokkenheid bij het opzetten en uitvoeren van onze duurzaamheidsinitiatieven. Dankzij hun expertise en toewijding kunnen we onze processen verder optimaliseren en bijdragen aan een groenere toekomst. Samen met Cotap blijven we zoeken naar nieuwe manieren om onze impact op het milieu te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving'', aldus Jarno Halkes van Hum Tapijt.

Meer informatie:
Cotap
Oosterbrugstraat 27
8281 BT Genemuiden
+31 (0)38 385 1515
[email protected]
www.cotap.nl

Publicatiedatum: