Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LoooX Bathrooms terug als shirtsponsor

LoooX zal opnieuw shirtsponsor zijn van de Go Ahead Eagles voor het seizoen 2024/2025. "Als lokaal bedrijf uit Deventer voelen we ons echt thuis in De Adelaarshorst. Vorig seizoen begonnen we als shirtsponsor en het was een groot succes", laat LoooX weten.



Logo op de mouwen
Bij LoooX zijn ze al vanaf dag één trotse fan van de 'eigen' Deventerse voetbalclub. "Het afgelopen jaar ontvingen we dan ook veel positieve feedback van fans, spelers en branchegenoten. Ons logo op de mouwen van de spelers versterkte ons gevoel van trots en verbondenheid met de club en haar supporters. We zijn blij dat we opnieuw als Deventers badkamerbedrijf ons merk mogen verbinden aan de sportclub."



Op naar een succesvol seizoen
Het thuisshirt van seizoen 2024/2025 heeft de traditionele rood-gele banen met een klassieke uitstraling. De kleur paars keert dit seizoen terug op het uittenue, beide voorzien van LoooX op de mouwen. "We kijken uit naar een succesvol seizoen en hopen dat onze samenwerking de Go Ahead Eagles zal helpen grote hoogtes te bereiken. We geloven erin en zijn trots op 'onze' club", besluit LoooX.

Meer informatie:
LoooX
Maagdenburgstraat 8
7421 ZB Deventer
0570 610 071
www.looox.nl

Publicatiedatum: