Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Collectors Rdam in Onderzeebootloods Rotterdam

Ruim 66 Europese dealers en galeries aanwezig tijden vintage design event

In het tweede weekend van oktober vindt de eerste editie plaats van Collectors Rdam in de Onderzeebootloods. De loods van 5000m2 wordt omgetoverd tot een design walhalla met vintage designmeubels, collectors items, designer tassen en kunst. Van Eames tot Herman Miller en van de Togo Ligne Roset tot Giovanni Offredi for Saporiti en Pastoe. Laat je inspireren en shop de mooiste design stukken speciaal geselecteerd door 66+ Europese design dealers & galeries. Je treft er verschillende stijlen, van Midcentury Modern tot Brutalisme en Space age, voor ieder is er wat wils.



Dealers & Galeries
Inmiddels hebben diverse dealers uit heel Europa zich aangemeld en zullen hun mooiste stukken tentoonstellen. Enkele namen die ja kan verwachten zijn: (Re) Approved by VAA uit (BE), Timeless Art (NL), Klein Gallery (BE/UK), SuperNova Vintage (NL), Old North Interiors (NL), Wintage (NL) Funky Interiors (BE), Modern Living (BE), Studio Rafe (BE), Fritz Vintage (NL) Oker Vintage Interior (NL) BCN40 Gallery (NL) Celine Hellin.

Collectors Rdam
Er is een groeiende vraag naar vintage en mooie design items. Marktplaatsen als Reliving, Whoppah en andere tweedehandsplatforms groeien als kool. Diverse Trendforecastbureau's zoals WGSN schrijven al over het buy to sell pricincip van Gen Z. In alle lagen en leeftijden van de bevolking is er een vraag om eigenheid en karakter toe te voegen aan interieur en persoonlijke style. Daarnaast is het ook nog duurzaam en gaat dat mooie design stuk in een nieuw huis weer een leven mee. Elk stuk heeft wel een verhaal en je kan er alle kanten op qua style. Dus haal je hart op in oktober en struin langs alle stands en laat je inspireren, wellicht neem je wel iets moois mee voor je huis.



Exclusieve Preview
Op zaterdag 12 oktober zal er vanaf 10 uur tot 12 uur een exclusieve preview zijn. De echte verzamelaars en geïnteresseerde kunnen als eerste hun hart ophalen en als eerst de exclusieve items mogen bewonderen. Daarna zal het event open zijn voor de rest van het publiek.

Programma
Er zal voor eten en drinken worden gezorgd zodat je er tijdens je bezoek echt een dagje uit van kan maken. Daarnaast zijn er Live Talks en vindt er voorafgaand aan het event een stille veiling voor de Alzheimer stichtingsplaats. De bekendmaking van het opgehaalde bedrag zal plaatsvinden tijdens de avondopenstelling op zaterdag 12 oktober.



Meer informatie:
Collectors Rdam
Onderzeebootloods Rotterdam
RDM-kade 59
3089 JR Rotterdam
[email protected]
www.collectorsrdam.com

Publicatiedatum: