Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Occony zet wereldwijde expansie voort en opent tweede vestiging in Zuid-Afrika

Occony opent haar tweede vestiging in Kaapstad, Zuid-Afrika. Deze strategische uitbreiding weerspiegelt hun toewijding aan lokale ontwikkelingen en kansen, en tegelijkertijd de toewijding om bij te dragen aan sociaal rendement in de regio die we zullen bedienen.



Er is een groeiende behoefte aan duurzaam ondernemen in Zuid-Afrika. Duurzaamheid en circulariteit komen in een stroomversnelling en Occony zet zich in om aan deze vraag te voldoen. De Zuid-Afrikaanse vestiging moet lokaal opereren, sterke banden binnen de gemeenschap bevorderen en regionale behoeften aanpakken. Tegelijkertijd zal de vestiging in Kaapstad synergieën benutten met het Nederlandse hoofdkantoor, waardoor de wereldwijde expertise en lokale inzichten worden geïntegreerd.



"We zijn verheugd om Pim Dekkers, de oprichter van Occony, voor te stellen als hoofd van onze Zuid-Afrikaanse vestiging. Pim's visie en leiderschap hebben een belangrijke rol gespeeld in onze groei en zijn uitgebreide ervaring is van onschatbare waarde voor het succes van deze nieuwe onderneming. Medeoprichter Rick Konings zal vanaf de eerste dag de Europese activiteiten blijven leiden en toezicht houden op de uitbreiding ervan, zodat we voorop blijven lopen op het gebied van innovatie en groei op het continent", aldus Occony.

Meer informatie:
Occony
Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam
+31 (0) 20 210 1406
[email protected]
www.occony.com

Publicatiedatum: