Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Casala breidt Omega zitprogramma uit

In nauwe samenwerking met designer Favaretto & Partners zijn er nieuwe modellen toegevoegd aan het Omega zitprogramma van Casala. Deze omvatten een conferentiestoel, een vierpoot met armlegger en een volledig gestoffeerde variant.



Omega VI en IV conferentiestoelen
De Omega stoel is nu ook verkrijgbaar met een kruisvoet, zowel met als zonder wieltjes. Deze conferentiemodellen bieden flexibiliteit en mobiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor vergaderruimtes en dynamische werkplekken.



Omega III met armleggers
De nieuwe Omega III stoel met ergonomisch ontworpen armleggers biedt extra ondersteuning bij het opstaan en zitten. Dit model combineert modern design met behoud van zijn praktische stapelbaarheid.



Volledig gestoffeerde Omega
De volledig gestoffeerde Omega is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar verhoogt ook het zitcomfort tijdens langdurig gebruik. Er is een uitgebreide stoffencollectie beschikbaar van Casala en andere toonaangevende fabrikanten met een ruime keuze aan kleuren, materialen en dessins.

Meer informatie:
Casala
+31 (0)345 51 73 88
[email protected]
www.casala.com

Publicatiedatum: