Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tica Trends & Trade neemt sleutel in ontvangst van nieuwe locatie Ede

Tica Trends & Trade heeft gisteren, maandag 1 juli, officieel de sleutel in ontvangst mogen nemen voor TICA Ede. ''We zijn momenteel hard aan het werk en we hopen op een soft-opening in augustus, met een officiële opening in september."

Eind maart 2024 publiceerde Wonen360 een artikel waarin de strategische plannen bekend werden gemaakt. ''Deze uitbreiding is een cruciale stap in TICA's ambitieuze groeistrategie en dient als pilot voor internationale expansie en het centraal zetten van de doelgroep bloemisten en groenprofessionals.''

TICA Ede
De nieuwe vestiging bevindt zich in het Groothandelscentrum Plantion in Ede en heeft een oppervlakte van 2.500 m². GHC Plantion staat bekend als de laatste veiling in Nederland met een klok waar kwekers, bloemisten en sierteeltdetaillisten dagelijks verse bloemen inkopen. Met de lancering van TICA in Ede wordt de focus dan ook vooral gelegd op de behoeften van deze groenprofessionals, met als doel de inkoopervaring van deze specifieke doelgroep verder te optimaliseren. Met de nieuwe vestiging in Ede blijft TICA haar positie als marktleider in de B2B inkoopsector versterken, terwijl het haar aanbod uitbreidt en nieuwe markten verkent.