Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laufen richt tijdens de Olympische Spelen 2024 Maison Suisse in met een van zijn paradepaardjes

Deze zomer, ter gelegenheid van de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024, zal het Maison Suisse (Huis van Zwitserland) worden opgezet in de tuin van de Zwitserse ambassade in Frankrijk, gelegen in het 7e arrondissement. Het Zwitserse badkamermerk Laufen zal deze ruimte uitrusten met stijlvolle toiletten en badkamers, met een van zijn paradepaardjes: Kartell - Laufen.

Deze uitzonderlijke locatie, met een oppervlakte van ongeveer 1.100 vierkante meter, wordt opengesteld voor het publiek en wil de diversiteit en rijkdom van de Zwitserse cultuur onder de aandacht brengen. Het wordt een plek waar bezoekers alle hoogtepunten van de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 kunnen volgen.

Zwitserse waarden van traditie en moderniteit, vriendelijkheid en uitmuntendheid zullen worden geïllustreerd door een restaurantconcept dat Zwitserse culinaire klassiekers opnieuw uitvindt, maar ook door concerten, optredens, stand-up comedy, kunsttentoonstellingen en activiteiten en festiviteiten voor alle leeftijden.

Het Maison Suisse is een innovatief en duurzaam bouwwerk dat de aandacht trekt met zijn unieke architectuur. Gebouwd van steigers en versierd met textiel, creëert de structuur een indrukwekkende ruimte in het hart van de tuin van de Zwitserse ambassade. De materiaalkeuze is niet alleen esthetisch, maar ook praktisch en deugdzaam: de steigers worden gerecycled en na het evenement hergebruikt op de bouwplaatsen, waarmee het belang van duurzaamheid en ecologische innovatie wordt benadrukt.

Het Zwitserse badkamermerk LAUFEN zal deze ruimte verrijken met toiletten en badkamers en er zijn paradepaardje, Kartell - LAUFEN, tentoonstellen. De sanitaire ruimtes weerspiegelen de duurzame waarden van de constructie en zijn voorzien van low-flush wc's en kranen met unieke water- en energiebesparende technologieën. LAUFEN is toegewijd om aanzienlijk bij te dragen aan een duurzamere wereld, niet alleen door zijn productontwerp, maar ook door een engagement op elk niveau - van ontwerpbeslissingen en materiaalselectie tot complexe productieprocessen en productdistributie.

LAUFEN deelt de visie en het enthousiasme van de organisatoren om Zwitserland en hun project te positioneren als innovatief, open en verantwoordelijk en tegelijkertijd een bekende hoge kwaliteit van leven en welzijn te weerspiegelen. LAUFEN's betrokkenheid bij het Maison Suisse project onderstreept haar afstemming op Zwitserse waarden, het benadrukken van de rijkdom van de Zwitserse cultuur en het omarmen van de geest van de Parijse Olympische en Paralympische Spelen 2024 met een viering van teamgeest en collectieve prestaties.

Meer informatie:
LAUFEN
[email protected]
www.laufen.com

Publicatiedatum: