Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Samen streven we naar meer groei, innovatie en succes"

Kijk op Gordijnen wordt verder uitgebouwd

De franchiseformule Kijk op Gordijnen timmert flink aan de weg. Eigenaar en oprichter Joran van der Heijden heeft twee nieuwtjes te melden.

Kijk op Gordijnen kondigt in de eerste plaats een uitbreiding in de Randstad aan met Rik Hendriks als nieuwe franchisenemer voor de regio Noordwijk/Leiden. Daarnaast bundelt Joran de krachten met Bauke Jansen, om samen de franchiseformule verder uit te bouwen.


Bauke Jansen (links) is blij met Rik Hendriks als nieuwe franchisenemer.

Rik Hendriks volgt momenteel een leertraject bij Danny van den Heuvel in het filiaal in Ammerzoden en bereidt zich voor om binnenkort van start te gaan. De franchiseformule telt straks acht showrooms. De andere zes zijn te vinden in Deurne, Eindhoven, Venray, Oss, Valkenswaard en Weert. Kijk op Gordijnen verkoopt naast gordijnen ook raamdecoratie, aluminium en houten jaloezieën, jaloezieën en vloerbedekking (pvc-vloeren, laminaat en tapijt).

"Met zijn passie voor interieurdesign en ondernemerschap belooft Rik een waardevolle toevoeging te zijn", laat franchisegever en eigenaar Joran van der Heijden weten. "Zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige gordijnen en raamdecoratie, afgestemd op klantwensen, is een veelbelovend vooruitzicht voor de regio."


Bauke (links) gaat zich focussen op de bedrijfsvoering en het recruiten van nieuwe franchisenemers, Joran op het opstarten en aansturen van franchisenemers.

Hij heeft ook nog ander nieuws, want Joran bundelt de krachten met Bauke Jansen, om de franchiseformule verder uit te bouwen. Joran richt zich op het opstarten en aansturen van franchisenemers, terwijl Bauke zich focust op de bedrijfsvoering en het recruiten van nieuwe franchisenemers. "Samen streven we naar meer groei, innovatie en succes", laat een ambitieuze Joran weten.

Meer informatie:
Kijkopgordijnen
www.kijkopgordijnen.nl