Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geberit AquaClean Alba douchewc wint award

De onlangs gelanceerde Geberit AquaClean Alba douchewc is in de prijzen gevallen. De nieuwe, betaalbare douchewc van de Zwitserse sanitairfabrikant heeft de Red Dot Award 2024 gewonnen. Met name het ingetogen design en de uitstekende functionaliteit vielen op bij de jury.



Jury oordeel
De Geberit AquaClean Alba douchewc combineert functionaliteit, elegantie en comfort en is een douchewc met een ingetogen design, aldus het oordeel van de Red Dot jury. De douchewc maakte vooral indruk door het innovatieve, slanke en aangenaam eenvoudige design en de uitstekende functionaliteit. Ondanks de ultramoderne douchewc-technologieën behoudt de douchewc de tijdloze uitstraling van een conventioneel toilet en past deze daardoor perfect in elke badkamer.

Geberit: "Het winnen van deze prestigieuze prijs onderstreept ons voortdurende streven naar kwaliteit en functionaliteit als toonaangevende leverancier van sanitairtechnologie. En daar zijn we trots op."

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl

Publicatiedatum: