Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mare Studio introduceert collectie geïnspireerd op het Haagse duinlandschap

Mare Studio, het piepjonge merk op het gebied van textiel, onthult haar nieuwste ontwikkelingen. De grote nieuwkomer is de plaid Sand Drift. "De nieuwe collectie plaids belichaamt niet alleen tijdloze schoonheid, maar ook een compromisloze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid", aldus Mare Studio.

Sand Drift is zorgvuldig ontworpen in Nederland en met de kennis van lokale wevers verder ontwikkeld in een familie weverij in België. Met de kennis van de juiste vakmensen heeft Mare Studio een rijke structuur met Alpaca en Vlas garen ontwikkeld. Sand Drift biedt warmte op koele avonden en past door de verfijnde esthetiek naadloos in elk interieur.



"Het is een magisch moment voor Mare om deze nieuwe collectie plaids en vloerkleden te presenteren", zegt Manon de Vlieger, hoofdontwerper bij Mare Studio. "We hebben veel aandacht besteed aan de structuur en de selectie van de juiste natuurlijke materialen, dit zorgt ervoor dat onze klanten niet alleen een functioneel product krijgen, maar ook een hoogwaardig duurzaam item dat ieder interieur verrijkt."

De nieuwe vloerkleden collectie 'Dune land' omvat een scala aan natuurlijke kleuren en texturen die zijn geïnspireerd op het Haagse duinlandschap en de moderne stedelijke levensstijl die deze stad met zich meebrengt. Gemaakt van wol en eucalyptus vezels is Dune Land vervaardigd met aandacht voor comfort.



Meer informatie:
Mare Studio
0031-(0)614295226
[email protected]
www.mare-studio.nl

Publicatiedatum: