Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oranje-middenvelder Jerdy Schouten koopt miljoenenvilla in Brabant

Jerdy Schouten, de 27-jarige middenvelder van PSV die tijdens het EK de geblesseerde Frenkie de Jong vervangt, scoort buiten het veld. Tijdens het voetbaltoernooi kocht de Hellevoeter een villa in Oirschot voor €1.189.000, met een aanzienlijke korting van €115.000. De villa heeft onder andere een verwarmd binnenzwembad, een grote tuin, een luxe keuken, en ruimte voor meerdere auto's. Dat meldt Pure Luxe.


Zo ziet de woonkamer van de villa van Schouten eruit. FOTO'S FUNDA.

In de omschrijving van de Funda advertentie wordt de woning als volgt omschreven: "Aan de rand van het centrum van Oirschot, op een gewilde woonlocatie en aan een uitermate rustige woonstraat gelegen riante villa met een ruimtelijke en speelse splitlevel indeling. De fraaie en heerlijke lichte woning is in de loop der jaren op diverse punten gemoderniseerd, keurig en eigentijds afgewerkt en voorzien van maar liefst 35 zonnepanelen. Deze woning heeft een royale living en keuken, een televisiekamer, werkkamer, 4 slaapkamers, een ruime praktijk- ruimte, inpandige garage en is gelegen op een prachtig privacy biedend perceel met zonnige achtertuin op het westen, een verwarmd buitenzwembad, 2 overdekte buitenruimtes, dubbele carport, tuinberging en een oprit met parkeerplek voor enkele auto's. Op loopafstand liggen diverse speel- en groenvoorzieningen, een basisschool, maar ook het historische centrum van Oirschot. Kortom een woning met alle luxe en ruimte die men wensen kan."

Publicatiedatum: