Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf telt inmiddels 25 vestigingen in Noord-Nederland

Groothandel Olijslager Groep neemt Eerenstein & Boer over

De Olijslager Groep neemt per 1 juli aanstaande de groothandelsactiviteiten van Eerenstein & Boer in Zwolle over. "Samen met mijn broer Leon namen we in 2016 de verfwinkel/groothandel Boer in Zwolle overgenomen en startten we met Verfstein.nl. Deze stap resulteerde in een sterk verbetering van de positie van ons bedrijf in de Zwolse professionele en consumenten verfmarkt, zowel in de fysieke winkel als online", laat Daniel Eerenstein weten.



Na een recente strategische heroriëntatie heeft Eerenstein besloten om met het bedrijf weer terug te gaan naar de basis. "We gaan ons richten op de verf en woningdecoratie (Decorette) voor consumenten rondom Zwolle. Leon heeft daarbij besloten om als vennoot uit het bedrijf te stappen. Hij gaat zich met zijn nieuw op te richten onderneming richten vastgoedverbetering."

Olijslager Groep is van origine een Emmense verfgroothandel en heeft inmiddels 25 vestigingen in Noord-Nederland in de professionele verkoop van verf, stucmaterialen, ijzerwaren en glas. Net als Eerenstein is het opgericht in 1954 en bestaat dit jaar dus 70 jaar. Olijslager is sinds 2018 actief in de regio Zwolle met een verfvestiging aan de Grote Voort 15. De overgenomen activiteiten worden hier geïntegreerd. Maurits Schregardus, de drijvende kracht achter de groothandelsactiviteiten van Eerenstein & Boer komt bij Olijslager in dienst.

"We zijn enorm blij en trots dat Olijslager.nl onder leiding van Robert van Büseck de door ons opgebouwde activiteiten op deze manier voortzet en zien uit naar een fijne verdere samenwerking met Olijslager als leverancier/ groothandel voor de winkel", besluit Daniel.

Meer informatie:
Eerenstein
Vechtstraat 68
8021 AZ Zwolle
038 45 35 301
[email protected]
www.eerenstein.nl

Publicatiedatum: