Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Minder materiaal, minder CO2-uitstoot en minder afval

Eettafel Fenix van Goossens is gemaakt van Greengridz

Goossens stelt de eettafel Fenix voor. Het blad van deze eettafel is gemaakt van Greengridz. Bij het produceren van dit innovatieve product wordt minder materiaal, minder CO2-uitstoot en minder afval gebruikt, aldus de woonretailer.



Eettafel Fenix
Het blad van deze eettafel is afgewerkt met een toplaag van Fenix. Deze extra matte laag is onderhoudsvriendelijk en hygiƫnisch. Vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en door de antibacteriƫle eigenschappen is het tafelblad gemakkelijk schoon te houden. Dankzij het zelfherstellende vermogen van Fenix blijft deze tafel er als nieuw uitzien, zelfs met intensief gebruik.

Eetkamerstoel Noomi
Met zijn kenmerkende ronde rug, vult eetkamerstoel Noomi de Fenix aan. Noomi straalt in zijn veelzijdigheid, met keuze uit diverse kleuren en onderstellen die elke eetkamer een unieke uitstraling geven. De hoogwaardige zitting staat garant voor urenlang comfortabel tafelen.
Met deze eyecatchers zijn heerlijke en onbezorgde diners gegarandeerd! Eettafel Fenix en eetkamerstoel Noomi zijn verkrijgbaar op goossenswonen.nl of in een van de 26 inspiration stores.

Meer informatie:
Goossens
www.goossenswonen.nl

Publicatiedatum: