Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Poolse retailer Agata bedreigd door cyberaanval

Het netwerk van de Poolse retailer Agata Meble heeft een verklaring uitgegeven over een cyberaanval. Dit is het zoveelste grote Poolse bedrijf dat onlangs het doelwit is geweest van hackers.

Op 24 juni 2024 gaf Agata meubelwinkels een verklaring uit. Het doel ervan was om te informeren dat het netwerk het doelwit was geweest van een cyberaanval. Zoals gemeld door Agata, had het bedrijf de afgelopen dagen te maken met afwijkingen in de werking van haar IT-systeem.


Foto: Dreamstime

Ten tijde van de publicatie van de verklaring werkte het genoemde systeem al correct. Het netwerk liet weten dat klanten zowel in fysieke winkels als in de online winkel aankopen kunnen doen. Agata controleert momenteel volgens de veiligheidsprocedures of hackers erin geslaagd zijn om toegang te krijgen tot klantgegevens. Volgens de aankondiging zou het kunnen gaan om gegevens zoals: naam, achternaam, adres, telefoonnummer en e-mail.

Ongeacht de uitkomst van deze verificatie adviseert het netwerk klanten om voorzichtig te zijn met onbekende telefoontjes en e-mails. Deze kunnen risico's met zich meebrengen, zoals phishingpogingen of gegevensdiefstal.

Bron: www.biznes.meble.pl

Publicatiedatum: