Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Satelliet Group opent showroom in Oslo

"Om onze internationale groeiambities – waarbij de focus ligt op het uitbreiden van onze positie in Noordwest-Europa - verder vorm te geven hebben we recentelijk een mooie stap in Scandinavië gezet", laat Satelliet hospitality furniture weten. "Na jaren indirect actief te zijn op de Noorse markt is onze distributeur Satelliet Norge nu opgenomen en ondergebracht in de Satelliet Group. Wij zijn trots en kijken ernaar uit om, samen met onze Noorse collega's, Satelliet verder uit te bouwen tot een toonaangevende speler op de Noorse Hospitality markt."



"Om de zichtbaarheid van Satelliet hospitality furniture en Satelliet Originals te vergroten en groei in Noorwegen te bewerkstelligen openen we medio augustus een nieuwe showroom in Oslo. Deze inspirerende en gastvrije locatie vormt de plek, van waaruit we samen met onze Noorse relaties, mooie hospitality projecten gaan realiseren."

Meer informatie:
Satelliet Originals
www.satelliet.net

Publicatiedatum: