Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recor Group toont nieuwe (slaap)banken, matrassen en modulaire relaxprogramma

Recor Group heeft een geslaagde huisshow achter de rug. In twee weken tijd ontving de meubelfabrikant vele bezoekers in de gloednieuwe showroom in Menen. De reacties waren enthousiast, zo laat het team weten. De Vlaamse producent had dan ook heel wat nieuwigheden.



Belform presenteerde vier nieuwe banken en toonde een aantal populaire modellen die in Brussel het levenslicht zagen. "Belform banken zijn gemaakt om jonge gezinnen aan te kunnen. Ze zijn stevig gebouwd en zijn uitgerust met handige functies zoals de 'cocoon' mechaniek, waarmee je de bank in een handomdraai omtovert tot een zitplatform voor het hele gezin. Heel wat modellen zijn ook uitgerust met handige opbergruimte in de longchair, ottomane en/of poef."



Recor Bedding pakte groots uit met WAVE, een nieuwe collectie met vier niveaus van matrassen, verschillende hoofdborden en een innovatieve lineair verstelbare bodem.

De Wave Linear bodem heeft een aantal vooraf ingestelde posities, onder meer een optimale slaappositie. De bodem is verkrijgbaar in een 'Smart' uitvoering, die ingesteld kan worden via een app. De Smart versie heeft ook een massagefunctie, die relaxerend werkt en de bloedsomloop bevorderd.



Recor Seating bouwde verder op het succes van de Elite Modular relaxlijn die in Brussel werd geïntroduceerd. In Menen werden de uitgebreide combinatiemogelijkheden en de geavanceerde comfortfuncties van dit nieuwe modulaire relaxprogramma gedemonstreerd.

Recor Seating presenteerde ook haar populaire premium salons zoals Vito, Iseo en Aron en voegde een aantal nieuwe toe aan de collectie, met name Gina en Livigno. De modellen zijn uitgerust met een geavanceerde relaxfunctie en bieden heel wat mogelijkheden op het vlak van configuraties en afwerking.




Als aanvulling op de reguliere collectie, werd de nieuwe Value Line geïntroduceerd. Een gamma budgetvriendelijke slaapbanken met de gekende Sofabed kwaliteit. De eerder gelanceerde Eva, Isa en Neon werden aangevuld met maar liefst acht nieuwe modellen.

De showroom is permanent geoepnd en kan het hele jaar door op afspraak worden bezocht. In de toonzaal staan de laatste nieuwe modellen van de merken Recor Seating, Belform, Recor Bedding en Sofabed.

Meer informatie:
Recor Group
Melbergstraat 6
3600 Genk
www.recor.be
www.sofa-bed.be
www.recorbedding.com

Publicatiedatum: