Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tasba Floors breidt uit met een nieuwe loods

Tasba Floors, ook bekend als Laminaat2Go, zet haar groei door met de opening van een nieuwe loods in Almere Poort. Deze ruime locatie van 860 vierkante meter voegt zich bij hun bestaande loods van 600 vierkante meter in Lelystad. De uitbreiding stelt Tasba Floors in staat om klanten nog sneller vanuit voorraad te bedienen.



In hun showroom in Amsterdam biedt Tasba Floors een uitgebreide voorraad aan vloerproducten. Ze verkopen premium merken zoals Quick-Step, Moduleo, MFlor, Meister, Douwes Dekker en Belakos. Bovendien hebben ze diverse partijen vloeren beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Solide geschiedenis
Tasba Floors heeft een sterke reputatie opgebouwd sinds de oprichting in 2008. Met hoogwaardige producten en uitstekende service blijven ze een betrouwbare keuze voor vloeroplossingen.

Kortom, Tasba Floors breidt haar aanwezigheid uit met een nieuwe loods in Almere Poort, waardoor ze hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Bezoek hun showroom in Amsterdam om hun uitgebreide assortiment te ontdekken!



Meer informatie:
Tasba Floors
Klaprozenweg 17d
1032 KK Amsterdam Noord
Tel. 020 260 3 123
WhatsApp 06 25 639 449
[email protected]
www.Laminaat2Go.com

Publicatiedatum: