Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik vind het leuk om een verhalenverteller te zijn"

Collection 03 van Van Duysen voor Zara Home

De nieuwste collectie van Vincent Van Duysen voor Zara Home, Collection 03, probeert een modern toevluchtsoord te creëren. Denk aan een omgeving die naadloos beweegt tussen rust en opleving, privé-heiligdom en sociaal centrum, binnen en buiten. De intuïtieve samensmelting van ruimte en functie om een wrijvingsloos dagelijks bestaan te creëren en een lichtheid van zijn te bevorderen. Als je omgeving onbelemmerd is, is je geest dat ook," beschrijft Zara Home.

De nieuwe collectie brengt ook een aantal iconische ontwerpen van Van Duysen opnieuw onder de aandacht en werkt met natuurlijke materialen, zoals eikenhout, linnen en essenhout. In de collecties laten lijnen een dynamisch samenspel zien, waarbij ze wisselen tussen assertiviteit en een zachtere, soepele kwaliteit,' zegt hij. Als het gaat om dingen die je wilt aanraken en vasthouden, is een bepaalde materiaalruwheid cruciaal voor hun karakter, de lichte onregelmatigheden in het silhouet en de zachte, verweerde nerf van het hout. Deze details zorgen voor een zintuiglijke ervaring. Ik vind het leuk om een "verhalenverteller" te zijn en een emotionele band met een ruimte te creëren. De ervaring moet daarom iets onverwachts bieden. Iets contemplatiefs.

De collectie bestaat uit verschillende stukken, waaronder een daybed, chaise, vloerkleed en verschillende decoratieve stukken.



Meer informatie:
Zara Home
www.zarahome.com

Publicatiedatum: