Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2024

La-Z-Boy ziet omzet met 22% stijgen

La-Z-Boy Incorporated heeft voor het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2024 een geconsolideerde omzetstijging gerapporteerd van $554 miljoen, dat een toename van 22% betekent vergeleken met het niveau van voor de pandemie. Ondanks uitdagingen in de meubel- en woninginrichtingsindustrie heeft het bedrijf gedurende het fiscale jaar sterke prestaties weten te behouden, resulterend in een omzet van meer dan $2 miljard. Met een focus op merkuitbreiding en operationele optimalisatie, verwacht La-Z-Boy een bescheiden omzetgroei in het boekjaar 2025, ondanks de verwachte vraagdaling in de sector als geheel.



La-Z-Boy is een Amerikaans bedrijf dat vooral bekend staat om zijn meubels. Het bedrijf is opgericht in 1927 en is uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van meubels ter wereld. Hun productassortiment omvat een breed scala aan meubels voor zit- en slaapkamers, waaronder banken, stoelen, tafels en slaapbanken, naast hun bekende relaxfauteuils. Naast hun productlijn is La-Z-Boy ook betrokken bij het ontwerp en de fabricage van interieuraccessoires en decoratieve elementen die passen bij hun meubelcollecties.

Meer informatie:
La-Z-Boy
www.la-z-boy.com

Publicatiedatum: