Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

A House of Happiness opent nieuwbouw van productie-plant in Bosnië

A House of Happiness opent een nieuwbouw productie-plant in Bosniƫ. "Meer dan 10 jaar terug schudde ik voor het eerst de handen van Mustafa en Zineta. Sindsdien hebben we samen een prachtig ontwikkelpad gelopen, waarbij we destijds zijn gestart met 12 medewerkers ergens op een bovenverdieping", vertelt Johanna Jorritsma van A House of Happiness.



In 2017 kon A House of Happiness zich de luxe permitteren om te verhuizen naar een gebouw met twee verdiepingen en waren inmiddels gegroeid naar 30 medewerkers. Echter, productie op twee verdiepingen is allesbehalve lean. De behoefte ontstond voor nieuwbouw. Met de medewerking van de lokale overheid en lokale ondernemers werd dit mogelijk. "Wat een geweldig feest hebben we samen gevierd met vrienden, familie, directies, MT en natuurlijk met alle medewerkers. Zo kunnen we onze toekomstige groei aan, want ook hier zijn we inmiddels GRS gecertificeerd! BIG shoot out for Renate van der wagen en haar operationele team in Leeuwarden en Mustafa en Zineta die het team in Bosniƫ geweldig leiden."

Meer informatie:
Royal Vriesco / A House of Happiness
Mr. P.J. Troelstraweg 147-2
8919 AA Leeuwarden
+31 (0)58 2677477
www.ahouseofhappiness.com

Publicatiedatum: