Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geïnspireerd door eenvoudige, strakke lijnen van La Grande Arche

Traditional Teak lanceert Sofia Lounge, ontworpen door Dick Björk

Traditional Teak introduceert de Sofia Lounge, een nieuwe toevoeging aan de collectie van 2025, ontworpen door Dick Björk.

De Sofia Lounge belichaamt de essentie van tijdloze elegantie en hedendaagse luxe. De ontwerper werd geïnspireerd door de eenvoudige en strakke lijnen van La Grande Arche van Johan Otto von Spreckelsen in Parijs. De strakke lijnen en kenmerkende vorm stralen rust en verfijning uit, waardoor de loungeset een mooie aanvulling is voor elke buitenruimte.

De Sofia loungeset is volgens Traditional Teak niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook licht in gewicht, praktisch en duurzaam. De constructie is verstevigd met roestvrijstalen onderdelen die zijn gepoedercoat in dezelfde kleur als de Batyline-bekleding, wat zorgt voor de nodige stevigheid voor jarenlang dagelijks gebruik.

''De op maat gemaakte roestvrijstalen bouten aan de zijkanten van de lounge zien eruit als kleine juwelen en op sommige elementen zijn de traditionele houten verbindingen zichtbaar gelaten om een vleugje authenticiteit toe te voegen. Tevens maakt de sledevoet het gebruik op zachte oppervlakken mogelijk.

De Sofia is een van de weinige, zo niet de enige, teak-loungeset op de markt die ook zonder kussens een zeer comfortabele loungeset-ervaring biedt.''

Meer informatie:
Traditional Teak
[email protected]
www.traditionalteak.nl

Publicatiedatum: