Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Showroom van Studio Fien is klaar, Fientje Speetjens is trotser dan trots

"Trotser dan trots", begint Fientje Speetjens van Studio Fien op social media. "Eindelijk staat onze showroom daar, zo goed als af. Na maanden van voorbereiding en keihard werken. Door ons en door ons collega-team van Trendeco. Het concept staat en de puntjes zijn bijna allemaal op de i gezet. Mede dankzij onze prachtige samenwerkende partners. Waarmee we unieke en custom made interieurs van ontwerp tot realisatie kunnen uitvoeren", aldus Fientje.



Afgelopen vrijdag kwamen de stoelen en barkrukken van Vervoort Meubelen. Gisteren kwam Judith Maas van Fiori Project BV alles afstylen met kunst bloemen, planten, vazen en accessoires. "Hiermee werd een supergave mini Fiori shop werd gecreƫerd", vertelt Fientje. "Het doel van onze showroom is elkaar versterken & samenwerken om zo de mooiste projecten neer te kunnen zetten. Alles is te koop, maar ook alles is in custom made versie verkrijgbaar. Wij zijn gewoon megatrots!"



Meer informatie:
Studio Fien
Tijvoortsebaan 8B
5051 HJ Goirle
06 39 37 55 55
[email protected]
www.studiofien.nl

Publicatiedatum: