Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Infinity Showers-collectie van Villeroy & Boch combineert design met comfort

Met de nieuwe Infinity Showers collectie combineert Villeroy & Boch design met comfort. Geavanceerde functies, verschillende straalsoorten en hoogwaardige en duurzame materialen maken de collectie de ideale keuze voor luxe badkamers. De premiumcollectie heeft een tijdloos, universeel design.



Douche-ervaring
De nieuwe collectie Infinity Showers bestaat uit zeven modellen: van handdouches tot douchesets, opbouwthermostaten en complete douchekranen sets. De Infinity Showers hebben verschillen straalsoorten (van Laminair, Massage tot Relax afhankelijk van het model) en een thermostaat met drukknoppen. Dankzij de EasySwitch functie kun je eenvoudig met één druk op de knop wisselen tussen de verschillende straalsoorten. De thermostaat is comfortabel en veilig in gebruik. De nauwkeurige temperatuurregeling, die de geselecteerde watertemperatuur constant handhaaft ook bij drukverschillen, bevat een veiligheidsstop bij 38 ˚C. Bovendien voorkomt de innovatieve CoolTap technologie dat de thermostaat zelf heet wordt. Zowel de handdouche als douchekop zijn uitgevoerd met EasyClean voor optimale bescherming tegen kalkaanslag en biedt een gemakkelijke reiniging.

Modern, tijdloos design
Het moderne design van de Infinity Showers valt direct op. De collectie wordt gekenmerkt door rechthoekige vormen met glazen onderdelen. Het glazen planchet is geïntegreerd in het ontwerp voor een luxe uitstraling. De Infinity Showers zijn verkrijgbaar in klassiek Chrome en de nieuwe trendy afwerking Black Matt. Glanzend Chrome past perfect in elk badkamerontwerp, terwijl matzwart zorgt voor een opvallend accent voor een moderne badkamer.

Nieuwe kleuren douchevloeren
Het tijdloze, universele design van de Infinity Showers combineert perfect met alle badkamercollecties van Villeroy & Boch waaronder de strakke Squaro Infinity douchevloeren. Villeroy & Boch heeft ook de collectie douchevloeren dit jaar uitgebreid door de lancering van twee nieuwe trendkleuren: beige Almond en de groentint Morning Green. De nieuwe kleuren sluiten volledig aan bij de huidige kleurtrends en zijn mooi te combineren met wastafels, vrijstaande baden en zelfs een toilet in dezelfde kleurtinten uit andere Villeroy & Boch collecties. De Squaro Infinity douchevloeren zijn gemaakt van Quaryl®: een innovatief materiaal ontwikkeld door Villeroy & Boch. Dit materiaal voelt comfortabel aan en heeft een geluiddempende werking, voor een aangename en heerlijk ontspannen douche-ervaring. Quaryl is bijzonder hygiënisch, sterk, biedt antislip en is kras- en stootbestendig. Dankzij de duurzame kwaliteit van het materiaal en het robuuste oppervlak gaat de Squaro Infinity jarenlang mee.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: