Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LG lanceert airco met ingebouwd LCD-scherm

Met de introductie van de nieuwe ARTCOOL Gallery Premium & Special airconditioner schept LG Electronics (LG) de voorwaarden voor een elegante en comfortabele leefomgeving. Met een 27-inch LCD-scherm en upgradebare opties kan de nieuwe airconditioner gepersonaliseerde content weergeven die past bij elk seizoen. LG's ARTCOOL Gallery Premium presenteert visuele content op een helder LCD-scherm dat voorzien is van een sober, maar elegant frame, zodat het lijkt alsof er een ingelijst kunstwerk aan de muur hangt in plaats van een geavanceerde LG airconditioner.



Met de LG ThinQ-app kunnen gebruikers kiezen uit een uitgebreid aanbod van fraaie statische en geanimeerde afbeeldingen - of kiezen uit hun favoriete familiefoto's - en een nieuwe animatie op het display laten weergeven als ze behoefte hebben aan variatie. Het nieuwe model kan eenvoudig beheerd worden met de slimme afstandsbediening of via een mobiele app1. Hiermee kunnen gebruikers instellingen en functies kiezen en de status van het apparaat real time vanaf elke locatie controleren. Met de functionaliteit Screen Mirroring kunnen gebruikers het scherm van hun smartphone met de airco delen en hun favoriete content - zoals YouTube-video's en andere visuals2 - op het 27" scherm projecteren.



Meer informatie:
LG Electronics
www.lg.com

Publicatiedatum: