Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prominent opent grootste filiaal ooit

Prominent, specialist in zitmeubelen, heeft zijn grootste filiaal ooit op de meubelboulevard in Sliedrecht geopend. Het nieuwe pand, gelegen aan de Leeghwaterstraat 243, is na een complete renovatie getransformeerd tot een moderne winkel van 1.400m2. Bezoekers kunnen hier de volledige collectie van banken, fauteuils, eetkamerstoelen en diverse zitstudio's voor relaxstoelen bewonderen.



Dit jaar viert Prominent zijn 25-jarig jubileum, dat eerder dit jaar werd gevierd met een nieuwe positionering en pay-off: "Alle aandacht voor jouw zitplezier." Met een vernieuwde merkidentiteit en campagne richt Prominent zich nu ook op een jonger publiek. Ooit begonnen met de droom van de gebroeders Van Olst om heel Nederland te laten ontspannen in de perfecte stoel, is Prominent uitgegroeid tot marktleider met meer dan 45 winkels. De nieuwe winkel in Sliedrecht, de grootste tot nu toe, biedt de volledige collectie voor bezichtiging.

Geertjan van Olst, oprichter en eigenaar van Prominent, zegt: "In onze nieuwe, moderne winkel helpen we je met liefde en aandacht bij het vinden van het perfecte zitmeubel. Jouw woonplezier én ultiem zitcomfort staan bij ons op nummer één."

Hoewel het atelier nog in ontwikkeling is, belooft dit een unieke toevoeging te worden aan de winkelervaring van Prominent. In dit atelier zijn echt alle stoffen en leersoorten te bekijken. Ook kunnen klanten hier verschillende opties voor bankpoten bekijken en inspiratie opdoen via moodboards.

Meer informatie:
Prominent
Leeghwaterstraat 243
3364 AE Sliedrecht
0341274095
www.prominent.nu

Publicatiedatum: