Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Corné van Waay over zijn Rolf Benz Experience Center:

"In Mijdrecht komen mensen uit heel Nederland"

Gasse Wonen in Mijdrecht viert zijn 60-jarig jubileum met het naar eigen zeggen 'grootste Rolf Benz Experience Center ter wereld'. De meubelwinkel, gerund door Corné van Waay, biedt luxe kwaliteitsmeubelen en interieuradvies. Naast een uitgebreide collectie van Rolf Benz, biedt de showroom ook meubels van merken zoals Leolux en Pode.


Corné van Waay.

Corné groeide op in de interieurwinkel van zijn familie in Benthuizen, een bedrijf dat al 124 jaar bestaat. Twee jaar geleden nam hij de winkel in Mijdrecht over, die oorspronkelijk werd opgericht door Gerard en Nel Gasse en later werd overgenomen door hun dochter Anne. "Hier in Mijdrecht komen mensen uit heel Nederland. Onze winkel is uniek: we laten het hele assortiment van Rolf Benz zien. Van banken, salontafels tot bedden en zelfs buitenmeubelen", vertelt Corné in een interview met Amstelveens Nieuwsblad.

Meer informatie:
Van Waay Interieurs
079 - 331 12 00
[email protected]
www.vanwaayinterieurs.com

Publicatiedatum: