Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
DAY Atelier lanceert kussenlijn

"Een interieur wordt pas spannend als er een pepertje wordt toegevoegd"

Karaktervol, rijkelijk en origineel zijn kenmerken van de nieuwe kussencollectie die DAY Atelier deze week lanceert. Met de collectie wil initiatiefnemer Denise van den Berg gehoor geven aan de behoefte aan bijzondere, persoonlijke en met aandacht vervaardigde kussens die het interieur naar een hoger niveau tillen. "Met het in huis halen van een DAY kussen haal je namelijk niet alleen een kussen in huis, maar voeg je persoonlijkheid toe aan je bank of bed", aldus DAY Interieurontwerp. De collectie bestaat uit 13 verschillende kussens.



Billie of Coco
Coco, Billie, Tracie, Goldie: DAY heeft elk ontwerp een eigen naam gegeven omdat elk kussen een eigen karakter heeft in kleur, print of afwerking. Zo is bloemrijke Coco romantisch en charmant en de groene Billie een tikje eigenwijs en stoer. Tracie kun je kenmerken als krachtig in haar eenvoud met haar subtiele patroon en Goldie steelt graag de show met haar rijkelijke blokprint en plooibies. Zo haal je niet alleen een kussen in huis, maar voeg je letterlijk een persoonlijkheid toe aan je bank. En hoewel ze net als in een echte familie allemaal anders zijn, vormen ze samen een geheel en daarom is de hele collectie in alle mogelijke samenstellingen te combineren.



Stoffen met mediterraans pepertje
De uit Spanje afkomstige stoffen hebben een rijkelijke uitstraling en de eigentijdse kleuren zorgen een beetje zuidelijke pit in je interieur. Denise van den Berg, eigenaresse van DAY: "Een interieur wordt pas spannend als er een pepertje wordt toegevoegd, bijvoorbeeld door uitgesproken kleur of een combinatie van verschillende stoffen die je misschien niet bij elkaar verwacht. Hierdoor krijgt je interieur meer eigenheid." De kussens zijn met de hand vervaardigd in een Haarlems atelier, en dat zie je terug in de hoogwaardige kwaliteit van de details zoals plooibiezen en franjes. Met de kussencollectie zet DAY Interieurontwerp een eerste stap in het creƫren van een eigen productlijn.



Meer informatie:
DAY Atelier / DAY Interieurontwerp
President Steijnstraat 60
2021 VG Haarlem
06-21225715
[email protected]
www.dayinterieurontwerp.nl

Publicatiedatum: